top of page

“Nimeni nu a devenit sărac dăruind“ - Anne Frank

Persoanele care se implică în acțiuni de voluntariat știu câtă satisfacție rezultă din acestea, însă la fel simt și aceia care aleg să ofere suport financiar fără prezența lor fizică în cadrul anumitor activități.A ajuta este un fapt împlinitor și nobil, indiferent de metoda aleasă. AeroCris și-a propus nu doar să strângă o sumă de bani pentru a-și atinge scopul, ci și de a oferi anumite avantaje celor care ajută în acest proces.

Astfel, ce oferim în schimbul donațiilor?

1. Călătorii la un preț corect

Partenerii donatori vor obține din partea noastră o ofertă personalizată care cuprinde posibilitatea utilizării aeronavei, atunci când nu este întrebuințată pentru scopul principal. . Ne dorim ca, câștigul acestora să nu fie doar de natură afectivă, ci să se și poată bucura fizic de investiția făcută.

2. Acces prioritar în situații de urgență 

Poricine se poate afla în situația de a avea nevoie să călătorească urgent, indiferent dacă e în interes medical ori personal. Prioritatea în situațiile de urgență va fi calculată corect, astfel încât să nu existe prejudicii pentru nicio persoană.

3. Câțiva centimetri pătrați din eronavă

Pentru partenerii noștri donatori vom face o ofertă personalizată pentru călătorii cu aeronava atunci când nu este folosită cu scopul ei de bază. Dorim ca câștigul acestora să nu fie doar de natură afectivă, dar și să se poată bucura fizic de investiția făcută.

bottom of page