top of page

Salut. Eu sunt Cristina.

DA741C06-FEB6-4B2F-A7A4-AFFD18142C5B.png

Nu îți scriu din Rai, ori din Iad sau prin intermediul vreunui medim spiritual. Îți scriu din
amintirea familiei și a oamenilor dragi alături de care am petrecut ultimele clipe, fără ca
măcar să îmi pot da seama. În amintirea acestor oameni nu am rămas doar așa cum eram, veselă, plină de viață și optimistă. Alături de acestea, au rămas și sentimentele de neputință și frustrare datorate unui management disfuncțional la nivelul unui stat care nu a fost capabil să ofere o soluție în cel mai crucial moment din viața mea.

 

Nu s-a urmărit găsirea vinovaților în această situație. În schimb, ne-am orientat atenția către ce am putea face cu privire la această lacună a statului român, astfel încât nimeni să nu treacă printr-o situație similară.
 

În urma pierderii de neînlocuit și în cinstea memoriei mele, a luat naștere proiectul AeroCris, care, cu speranță și încredere în viitor, va mai estompa acea pată neagră din amintirea celor care au încercat cu atâta ardoare să mă salveze.

Întrebarea de adresat aici nu este a cui este vina, ci ce putem face în privința acestei lacune a statului pentru ca nimeni să nu mai treacă prin așa ceva?

Astfel a luat naștere proiectul AeroCris, în memoria mea, care poate în timp va șterge pata neagră a acestor momente din amintirea celor care au încercat cu atâta ardoare să mă salveze.

bottom of page